Collagen 2 Anti-aging Treatment, Yellow Rose

Στο Exclusive Beauty, κατανοούμε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, και η ομορφιά δεν γνωρίζει ηλικία. Σας παρουσιάζουμε την προηγμένη περιποίηση προσώπου αντιγήρανσης και σύσφιγξης, ένα αληθινό αριστούργημα ανανέωσης σχεδιασμένο ειδικά για γυναίκες άνω των 35 ετών. Πείτε αντίο στις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και το κουρασμένο δέρμα, αποκτήστε σε μια λαμπερή και νεανική εμφάνιση.

Η Δύναμη των Φυσικών Συστατικών:

 • Fillers Κολλαγόνου και Χονδροϊτίνης: Άμεση μείωση βάθους των ρυτίδων με Fillers από Κολλαγόνο και Χονδροϊτίνη, αφήνοντας το δέρμα σας πιο λείο και νεανικό. Ειδικά διαμορφωμέvεs μικροσφαίρεs ατελο-Κολλαγόνου (ειδικ11 εύκολα απορpοφ􀅝Ίσιμη μοpφ􀅟Ί Κολλαγόνου) και Χονδpοϊτίvηs (φuσικόs πολυσακχαpίτηs του συνδετικού ιστού), άμεσα ανοpθώνουν και απαλύνουν τιs ρυτίδεs ("Wrinkle Fillers"). Οι μικpοσφαίρεs εύκολα διαπερνούν τα ανώτερα στρώματα τηs επιδερμίδαs φτάvοvταs κάτω από τιs ρυτίδεs. Απορροφούν το νερό, το οποίο θα εξατμιζόταν από την επιδερμίδα μας, πολλαπλασιάζοvταs τον όγκο τous και «πιέζοvταs» την ρυτίδα προs τα έξω. Συγκρατούν το νερό για περίπου 8 ώρες όπου και μετά το απελευθερώνουν σταδιακά προσφέpοvταs μακράs διάρκειαs ενυδάτωση (long-lasting moisturising effect).
 • Φυσικό Κολλαγόνο 2 Μοριακών Βαρών: Το φυσικό Κολλαγόνο, που περιλαμβάνει δύο μοριακά βάρη, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ενισχυμένη σφριγηλότητα και μια εκθαμβωτική λάμψη στο δέρμα σας.Αποτελεί βασικό συστατικό του vεαv1κού και υγωύs δέpματοs. Τόσο η ηλ1κία όσο και οι οξειδωτικοί περιβαλλοντικοί παpάγοvτεs καταστρέφουν τιs ίvεs κολλαγόνου και την οpθη αρχιτεκτονική τουs, με αποτέλεσμα να εφαviζοvται οι πρώτεs ατέλειεs τηs επ1δερμiδαs όπωs pυτiδεs και χαλάρωοη αλλά και να παpατηpούvται αλλοιώσειs στον χρωματικό τηs τόνο. Η σειρά Collagen2 βασίζεται σε φυσικό Κολλαγόνο θαλάσσιαs προέλεuσπs με 2 διαφορετικά μοριακά βάρη (2 μεγέθη: 100 kDa και 300 kDa για αποτελεσματικότερη ενυδάτωση, σύσφιγξη, φωτεινότητα κω λάμψη στην επ1δερμίδα.
 • Βλαστοκύτταρα Edelweiss: Ενεργοποιούνται για να αποκαταστήσουν τη φυσική ελαστικότητα του δέρματός σας, χαρίζοντάς σας μια πιο σφιγμένη και νεανική εμφάνιση.Το Edelweίss εivω ένα μικρό ποώδεs φυτό που φύεται στιs Άλπειs, στα Πυρηναία όρη και στα Ιμαλάια, επιβιώνοvταs σε πολύ υψηλό υψόμετρο και δύσκολεs κλιματολογικέs σuvθήκεs. Είναι πλούσιο στο δραστικό αvτιοξε1δωτικό Λεοvτοποδικό οξύ και σε άλλα θρεπτικά για το δέρμα συστατικά. Το εκχύλιομα καλλ1έργειαs βλαστοκυττάρων Edelweiss προστατεύει και εvεpγοποιεί τον μuτοχονδριακό μεταβολισμό ενισχύοvταs τη φυσική ηαραγωγή Κολλαγόνου και το προστατεύει από την αποικοδόμηση. Η ελαστικότπτα του δέρματοs ενισχύεται και παρουσιάζονται άμεσα, ορατά αποτελέσματα τόσο στην ανόρθωση των ζυγωματικών, του λαιμού και των παρειών, όσο και στην όψη των ρυτiδωv έκφρασηs.
 • Νέκταρ Λουλουδιών: Βυθίστε το δέρμα σας σε προστασία από αντιοξειδωτικά με το νέκταρ Λουλουδιών και ωοιώστε ανανεωμένη, με ζωηρή λάμψη.Νέκταρ από τα χρυσοκόκκιvα άνθη του Combertum farinosυm, το onoio φύεται σε ηφαιστιογεvή πετρώματα τηs κεvτρικής Αμεpικήs και χρησηοποιεiται παραδοσ1ακά για τις θεpαπευτικέs και απαλuvτικέs ιδ1ότητέs του. Με μια εξαιρετικά πpοοεκτική και ήπια διαδικασία απομοvώvεται το νέκταρ του άvθουs που είναι πλούσιο σε σάκχαρα (φρουκτόζη, σουκρόζη και γλυκόζη), βιταμίvεs και ιχvοστοιχεiα. Εvυδατώvει και αναζωογονεί την επιδερμίδα και βοηθά στην προστασία από ελεύθεpεs piζεs και οξειδωηκούs παpάγοvτεs.
 • Ελαστίνη και Υαλουρονικό Οξύ: Η μοναδική μας σύνθεση από Ελαστίνη και Υαλουρονικό οξύ εξασφαλίζει αποτελεσματική ενυδάτωση, προσφέροντας στο δέρμα σας την υγρασία που χρειάζεται. Ελαστiνη θαλάσσιαs πpοέλευσηs uψηλήs καθαpότηταs για εvυδάτωsh και ενίσχυση τηs ελαστικότητας. Οι ίνεs Ελαστiνπs είναι βασικό συστατικό του υγειούς κα1 νεανικού δέpματοs με κύριο χαρακτηρωτικό την ελαστικότητα, μια ιδιότητα την οποία χpειάζετω το δέρμα για να διατηρείται σφριγηλό και χωρίs ρυτίδεs. Υαλουρονικό οξύ μικρού μοριακού βάρουs (200 kDa) για αποτελεσματικότερη απορρόφηση, ενυδάτωση και αναδόμηση τηs επιδεpμiδαs.
 • Ολιγοπεπτίδια και Σιλανόλες: Οι αντιρυτιδικές και συσφιγκτικές ιδιότητες των Ολιγοπεπτιδίων των Σιλανόλων προσθέτουν την τελική πινελιά, Retinol-like & Botox-like αποτελέμσατα, στη μεταμόρφωση του δέρματός σας. Τpιπεπτίδιο-38: Ενεργοποιεί τη φuσική βιοσύνθεση 6 βασικώv συστατικών τηs δεpμοεπιδεpμικής σύvαψπs: Κολλαγόvο Ι, ΙΙΙ, IV, Υαλουροvικό οξύ, Λαμιvίvη-5 και Ιvοσυvδετίvη, εvιοχύοvταs τη συvοχή και τπ σφριγηλότητα του δέpματοs και απαλύvοvταs τις ρυτiδεs εκ των έσω. ("Retinol-like" effect) Εξαπεπτίδιο-8: Απαλύvει τιs μικρο-σuσπάσειs των μυών έκφpασηs με φυσικό τρόπο βοηθώνταs στπ σταδιακή μείωση των ρυτίδων έκφρασηs. ("Botox-like" effect) Τριπεπτίδιο-2: Συσφιγκτικό Ολιγοπεπτiδιο με δράση κατά τηs χαλάρωσηs τηs επιδερμίδαs. ("Long-Lasting Firming" effect) Σιλανόλη με υδροξυπρολiνη: Σύμπλοκο οργανικού Πυριτίου (φυσικό συστατικό στοιχείο του συνδετικού 1στού) με Υδρόξυπρολίvη (βασικό συστατικό του Κολλαγόνου). Ενισχύει τπ φυσική σύνθεση των ινών Ελαστίvηs και Κολλαγόνου παρουοιάζοvταs ιοχυρή αvτιγηpαvτική και συσφιγκτική δράση.

Μια Επαναστατική Ομορφιά για Όλους:

 • Για Όλους τους Τύπους Δέρματος: Η προηγμένη αντιγήρανση είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, εξασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν τη μαγεία της νεότητας.
 • Ηλικίες 35+: Ιδανική για γυναίκες άνω των 35 ετών, γιατί η ομορφιά δεν γνωρίζει όρια.
 • Ιδανική Συντήρηση: Εάν έχετε κάνει μεσοθεραπεία (Fillers, BOTOX κ.λπ.), η θεραπεία μας είναι η ιδανική συνέχεια για να διατηρήσετε τα εντυπωσιακά αποτελέσματά σας.
 • Δερματολογικά Δοκιμασμένα: Κοιμηθείτε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι τα προϊόντα μας έχουν υποστεί αυστηρή δερματολογική δοκιμή, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Κλινικά Αποδεδειγμένη Αποτελεσματικότητα:

Τα αποτελέσματα της προηγμένης αντιγήρανσης και σύσφιγξης είναι καταπληκτικά και επιστημονικά αποδεδειγμένα:

 • Ενυδατώνει το δέρμα: 100%
 • Βελτιώνει την όψη των ρυτίδων και γραμμών έκφρασης: 84%
 • Αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος: 96%
 • Αφήνει το δέρμα απαλό: 100%
 • Χαρίζει στο δέρμα μια νεανική λάμψη: 92%
 • Μειώνει το μήκος και το βάθος των ρυτίδων: -11% & -5%
 • Αυξάνει την ενυδάτωση: +20%
 • Αυξάνει την ελαστικότητα: +10%
 • Αυξάνει τη σύσφιγξη: +11%

Για Περιποίηση Αντιγήρανσης Καλέστε στο exclusivebeauty σήμερα για ένα ραντεβού!

Κλείστε Ραντεβού